Rob Halfordia koskeva kommentti hermostutti Sebastian Bachin pahemman kerran – metallijumala itse kuittasi asian huumorilla

Viime aikoina Fozzy-yhtyettä luotsaavan painitähti Chris Jerichon kanssa kinasteluun sosiaalisessa mediassa keskittynyt entinen Skid Row -solisti Sebastian Bach lopetti hiljattaisen haastattelunsa kesken Rob Halfordia koskevan kommentin takia. Mies vieraili videolinkin välityksellä Sex, Drugs & Rock n’ Roll Show’n haastattelussa, jonka tiimellyksessä koomikko Big Jay Oakerson onnistui hermostuttamaan laulajan pahemman kerran.

Tilanne sai alkunsa, kun Bach kertoi kuinka lämmittelee ääntään ennen keikkoja, ja hämmästeli samalla, kuinka Judas Priest -laulaja Halford ei lämmittele lainkaan ennen lavalle astumista.

”Hänen treeninsä on varmaan jotain homoa, jota hän ei halua kertoa sinulle”, Oakerson urpoilee. ”’Sinun täytyy kurlata spermalla, mutta en tiedä kuinka sanoisin sen sinulle, Sebastian.'”

Bach ei ollut kommentista mielissään.

”Jäbä, voisitko olla sotkematta tätä haastattelua?”, Bach tokaisi. ”Ihan oikeasti, Rob Halford on ystäväni, joten jätä tuollaiset kommentit pois. Ehkä olisi parempi skipata moiset puheet.”

Möläytystä seurannut kiusallinen tunnelma laukesi lopulta siihen, että Bach yksinkertaisesti poistui linjoilta.

Vähän myöhemmin Halford oli itse Sex, Drugs & Rock n’ Roll Show’n vieraana ja kommentoi Bach-haastattelua.

”Sanon kolme asiaa: Olin Sebastianiin yhteydessä Zoomin välityksellä toissapäivänä ja se oli tyypillistä sebastiania; hän ei saanut Zoomia toimimaan, oli aivan naama kiinni kamerassa, huusi vaimolleen ja lapsilleen, ja koko homma oli täyttä kaaosta”, Halford toteaa. ”Yritimme saada yhteyden pelaamaan ja lopulta onnistuimmekin siinä. Meillä oli hieno keskustelu. Hän on mahtava tyyppi, ja hänen kanssaan on aina hauskaa.”

”Toinen juttu on, että minä en kurlaa”, Halford jatkaa. ”Minä nielen. Kolmas juttu on puolestaan se, että olen aina halunnut tulla koomikoiden roustattavaksi, joten jos voitte istuttaa minut piinapenkkiin kun pandemia on ohi, niin olen ehdottomasti mukana.”

Alla Bachin haastattelu.

Tässä puolestaan Halfordin kommentit: