Rob Zombie muisteli epätavallista ensikohtaamistaan Ozzy Osbournen kanssa – ”Se oli sekä todella siistiä että todella vaivaannuttavaa”

Rob Zombie yhdessä Ozzy ja Kelly Osbournen kanssa.
Lionel Hahn/ Epic Records/ PictureGroup/ Shutterstock/ All Over Press

Ystävysten ensimmäinen kohtaaminen ei tapahtunut ihan perinteisellä tavalla.

Rob Zombie julkaisee 12. maaliskuuta uuden, miehen tyylille ominaiseen tapaan hienosti nimetyn The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy -pitkäsoiton. Zombie promosi uutta levyään Apple Musicin Zane Lowen haastattelussa, jossa tämä keskusteli myös suhteestaan Ozzy Osbourneen. Zombie muun muassa muisteli läheisten ystävysten epätavallista ensikohtaamista.

”Kiersimme yhdessä ensimmäisen kerran joskus 20 vuotta sitten, mutta olin tavannut hänet jo sitä ennen. Ensitapaamisemme oli todella outo. Menin hänen talolleen – en enää muista miksi – ja siellä tapasin hänet. Ajattelin, että ’Okei, siellä tulee olemaan paljon porukkaa paikalla. Managerini on siellä, (Ozzyn vaimo ja manageri) Sharon on siellä’. Mutta olimmekin vain kahdestaan, minä ja Ozzy. Sitten Ozzy oli, että ’Hei Rob, haluan soittaa sinulle uuden levyni’. Hän laittaa levyn soimaan ja ajattelen, että okei, saan kuulla ehkä biisin tai pari. Mutta hän soittikin koko levyn katsoen minua samalla suoraan silmiin ja laulaen suurimman osan siitä mukana”, Zombie muistelee.

”Se oli sekä todella siistiä että todella vaivaannuttavaa. En tiennyt yhtään, mitä minun olisi pitänyt tehdä.”