Rockmuusikon vaatimaton elämäntyyli: Aerosmithin rumpali pisti miljoonakartanonsa myyntiin, ja on muuten komea kämppä

Tässäpä kiva muistutus siitä, että rockin soittaminen on ainakin joskus ollut tuottoisaa hommaa. Austin Business Journal uutisoi Aerosmithin rumpalin Joey Kramerin pistäneen Georgetownin-asuntonsa myyntiin Teksasissa, ja myyntitietojen mukaan Kramer on elellyt varsin tyydyttävissä olosuhteissa.

11 hehtaarin mittaisella tontilla sijaitseva asunto on 6400 neliömetrin kokoinen kartano, jonka pihassa on tietysti uima-allas. Kolmelle autolle mitoitetussa autotallissa on oma paikka golfkärrylle, jos haluaa huristaa sellaisella suoraan läheiselle golfkentälle. Paremman kuvan kämpän tyylistä saa alla olevasta kiinteistövälittäjän myyntivideosta. Ei lainkaan hullumpi mesta!

Samaan aikaan Aerosmith käy läpi ”lähdemme viimeiselle kiertueelle / tai eihän tämä välttämättä olekaan viimeinen kiertue” -kuviota. Viimeksi huhtikuun alussa Steven Tyler kertoi People-lehdelle, että ”kenties jäähyväiskiertue auttaa bändiä pyyhkimään jotkut ongelmat pois päiväjärjestyksestä” ja siten rundi voisi oikeastaan olla uuden vaiheen alku. Seuraamme tilannetta.