Roger Waters esittelee lokakuussa valkokankaalle tulevaa konserttielokuvaansa – Näin Pink Floyd -klassikko soi Amsterdamissa

https://youtu.be/_EkglmdiPrU

Us + Them -elokuvan pääsee näkemään elokuvateattereissa myös Suomessa.

Pink Floyd -yhtyeen perustajajäsen ja lauluntekijä Roger Waters esittelee syksyllä ilmestyvää uutta Us + Them -konserttielokuvaansa tuoreella pätkällä, jossa veteraanimuusikko huippuorkestereineen tulkitsee elokuvan sekä kyseisen kiertueen nimikkokappaleen. Voit katsoa lyhyen teaser-klipin tuosta yläpuolelta.

Us + Them -konserttielokuva, joka on kuvattu Amsterdamissa kesäkuussa 2018, saa maailmanensi-iltansa Venetsian elokuvafestivaaleilla syyskuussa. Konserttia esitetään myös valkokankailla ympäri maailman keskiviikkona 2. lokakuuta ja sitä pääsee myös Suomessa katsomaan ainakin Finnkinon teattereissa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Porissa, Tampereella sekä Turussa. Konserttielokuvan on ohjannut Sean Evans, joka ohjasi myös Watersin kehutun The Wall -konserttielokuvan.

Us + Them on kutsuhuuto. Homo sapiens seisoo tällä hetkellä tienristeyksessä – voimme joko koota rakkautemme yhteen, kehittää empatiakykyämme ja toimia yhdessä planeettamme hyväksi tai voimme pysyä autuaasti turtana ja jatkaa sokeiden sopulien tapaan nykyistä kuolonmarssiamme kohti ihmiskunnan sukupuuttoa. Us + Them on ääni rakkaudelle ja elämälle”, Waters kuvailee.