”Rukoukset ja sympatia eivät riitä” – Paul Stanley vaatii konkreettisia toimia joukkoampumisten ehkäisemiseksi

Kiss-nokkamies myös puolusti oikeuttaan ottaa kantaa, vaikka onkin "vain muusikko".
3.9.2019 14:50

Amerikassa koettiin viime viikonloppuna jälleen surullinen ja vakava joukkoampumatapaus, kun 36-vuotias epäilty surmasi seitsemän ja haavoitti 22 sivullista Teksasin Odessassa. CNN:n saamien tietojen mukaan epäilty oli vain pari tuntia ennen väkivallantekoa saanut potkut pestistään kuorma-autonkuljettajana.

Kiss-nokkamies Paul Stanley reagoi Odessan ampumatapaukseen Twitterissä ja vaati konkreettisia toimia, jotta tällaiset joukkoampumatapaukset saataisiin estettyä.

”Yhdysvalloissa ei ole aiempaa enemmän ’hulluja’ tai ’henkisesti epävakaita’ ihmisiä. Mutta joukkoampumiset raskaan sarjan automaatti- ja puoliautomaattiaseilla ovat yleistyneet. Sitä ei voi kiistää. Kertokaa minulle, mitä meidän ja hallituksen pitää tehdä. Rukoukset ja sympatiat eivät riitä”, Stanley kirjoittaa.

Ja kuten hyvin usein, kun julkisuuden henkilö ottaa kantaa politiikkaan tai muihin polttaviin asioihin, myös tälläkin kertaa Stanley sai osakseen myös paljon kommentteja, joissa käskettiin laulajan olla puuttumatta asioihin ja keskittyvän vain musiikkiin. Stanley vastasi kritiikkiin hyvin suorasanaisesti ja muistutti olevansa yhtä oikeutettu ilmaisemaan mielipiteensä kuin muutkin.

”En minä tiedä vastausta tähän ongelmaan vaan pyydän muita jakamaan mietteitään. Jokainen, jonka mielestä minun pitäisi ’pysyä ruodussa’, voi poistua heti. Tämä on minun tilani. Jos sinulla voi olla mielipiteitä, miksei minullakin voi?”, Stanley kuittasi.

Lisää luettavaa