Seuraavaksi puuhataan Bee Gees -elämäkertaelokuvaa – Nimekkään tuottajan kerrotaan olevan projektissa mukana

Diskokuninkaat ovat raporttien mukaan saamassa oman elokuvan.
1.11.2019 10:26

Hollywoodissa on parhaillaan käynnissä pienoinen musiikki- ja elämäkertaelokuvien buumi, kiitos Bohemian Rhapsodyn, Rocketmanin ja A Star is Bornin suosion. Elokuvantekijät miettivätkin kuumeisesti, missä bändissä tai artistissa olisi aineksia seuraavaksi valkokangashitiksi ja työn alla tai suunnitelmissa onkin jo muun muassa Chris Cornellista, David Bowiesta ja Elvis Presleystä kertovat leffat.

Deadline-lehden tietojen mukaan tuotantoyhtiö Paramount, joka oli myös Elton John -elämäkertaelokuva Rocketmanin taustalla, on nyt hankkinut oikeudet Bee Gees -yhtyeestä kertovaan elokuvaan. Lehden saamien tietojen mukaan diskosuuruuden elämäkertaelokuvan tuottajaksi on vieläpä kiinnitetty Graham King, joka tuotti myös Queen-nokkamies Freddie Mercurysta kertoneen Bohemian Rhapsody -menestyselokuvan.

Veljeskolmikko Barry, Robin ja Maurice Gibbin vuonna 1958 perustama, falsetoistaan ja lauluharmonioistaan tunnettu Bee Gees on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä yhtyeitä, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yli 220 miljoonaa levyä. Muun muassa Stayin’ Alive, How Deep Is Your Love, Night Fever, You Should Be Dancing, Tragedy ja You Win Again hiteistään tunnettu yhtye julkaisi ensimmäiset albuminsa jo 60-luvulla, mutta nousi huippusuosioon 80-luvun diskohuumassa tehtyään soundtrackin Saturday Night Fever -klassikkoelokuvaan.

Bee Gees nimitettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 1997. Maurice Gibb menehtyi vuonna 2003. Robin Gibb menehtyi puolestaan 2012.

Lisää luettavaa