Muusikkoelämäkertaelokuvat ovat nyt muodissa, mutta Bon Jovin tarinaa ei valkokankailla nähdä – Syy laulajan mukaan varsin yksinkertainen

Jon Bon Jovi

Samasta syystä Bon Jovi ei ole lähtenyt myöskään musikaalimaailmaan.

Kiitos Bohemian Rhapsodyn ja Rocketmanin, ovat muusikkoelämäkerta- ja musiikkielokuvat jälleen muodissa ja studiot miettivät kuumeisesti, kenen tarinan voisivat siirtää valkokankaille. Monet muusikot lähtevät sellaiseen myös varmasti innolla mukaan, mutta Jon Bon Jovi ei ole kuitenkaan yksi heistä.

Ultimate Classic Rockin mukaan Laulaja tyrmäsi idean Bon Jovi -elokuvasta hiljattain Runaway to Paradise -konserttiristeilyn yhteydessä järjestyssä kyselytilaisuudessa ja totesi syyn olevan varsin yksinkertainen: hän ei halua tehdä jotain vain siksi, että se on muodissa.

”Rakastin Bohemian Rhapsodya. Rakastin sitä ja rakastin Yesterdaytä – nehän ovat vain eri näkemyksiä samasta tarinasta, jos minulta kysytään. Mutta minusta se homma on jo nähty. Samasta syystä Bon Jovi ei koskaan tehnyt Broadwaylle jukeboksimusikaalia – sekin on jo niin nähty”, Jon Bon Jovi toteaa.

”Rakastin Bohemian Rhapsodyn ideaa, Rocketman oli erilainen ja Yesterday oli myös ihan erilainen. [Bruce Springsteenin musiikkiin pohjautuvaa] Blinded By The Lightia en ole vielä nähnyt. Olisihan se kiva nähdä, miten meidän biisejämme käytettäisiin, mutta koska [sellaisia elokuvia] on jo paljon, niin…”

Laulajalta kuitenkin kysyttiin, kenet hän haluaisi näyttelemään itseään, jos Bon Jovista tehtäisiin elokuva. Tähän muusikko vastasi kieli poskessa, että Angelina Jolie.