Sharon Osbourne maalaa itsestään julman petoksen uhrin uudessa dokumenttisarjassa

27.9.2022 09:15

Sharon Osbournen elämää ja tekoja esitellään uudessa dokumenttisarjassa nimeltä Sharon Osbourne: To Hell & Back. Neliosaisen sarjan avausjakso esitettiin eilen Fox Nation -kanavalla, ja muu yleisö voi ottaa tuntumaa aiheeseen alempana olevan trailerin avulla.

Sarja näyttää keskittyvän Sharonin myrskyisään eroon The Talk -keskusteluohjelmasta. Sharon Osbourne oli mukana ohjelmassa vuosina 2010–21, kunnes erosi useiden kohujen seurauksena. Osbourne riitautui vuonna 2021 juontajatoverinsa Sheryl Underwoodin kanssa, ja lopulta CBS-kanava ilmoitti, ettei Sharonin Underwoodia kohtaan lähetyksessä osoittama käytös noudattanut kanavan arvoja. Osbournen eron jälkeen myös ohjelman entiset juontajat Holly Robinson Peete ja Leah Remini syyttivät häntä asiattomasta käytöksestä. Osbourne uhkasi Peeteä ja Reminiä haasteilla, mutta nämä jäivät lopulta nostamatta.

Osbourne itse näyttää trailerin perusteella esittävän itsestään kuvan ”cancel-kulttuurin” ja työtovereidensa petoksen uhrina. Miten lienee asian laita, sitä voi kukin tykönään arvailla. Katso promopätkä alta:

Lisää luettavaa