Shock rockin kummisetä hyppää kuningas Herodeksen saappaisiin – tältä näyttää Alice Cooperin tähdittämä rockooppera

16.3.2018 16:46

Alice Cooper on läpi pitkän uransa tunnettu teatraalisuudestaan ja herra on nähty valkokankaalla cameo-roolissa ainakin Wayne’s World -klassikkoelokuvassa. Pääsiäisenä Cooper kuitenkin hyppää uusille lavoille kertaluonteisesti suorana NBC-kanavalla esitettävässä Jesus Christ Superstar Live! -musikaalissa.

Uutisoimme joulukuussa Cooperin esiintymisessä Jesus Christ Superstarissa. Nyt musikaaliproduktion tuottava NBC on julkaissut ensimmäisen trailerin pääsiäissunnuntaina nähtävästä esityksestä. Musikaalimaisista esiintymisistään tunnettu Cooper oli mediajätille selvä valinta Herodeksen rooliin, sillä kauhurokin kummisetä lauloi King Herod’s Song (Try It And See) -kappaleen vuonna 1996 julkaistulle levyversiolle.

Mikäli Jesus Christ Superstar ei ole entuudestaan tuttu, niin selventäkäämme, että kyseessä vuonna 1970 ensi-iltansa saanut Andrew Lloyd Webberin ja Tim Ricen rockooppera. Alunperin konseptialbumina julkaistu teos on nähty niin Broadwaylla kuin valkokankaallakin ja kerännyt lukuisia palkintoja teatterimaailmassa.  Lloyd Webber ja Rice toimivat NBC:n livetuotannon tuottajina. Jesus Christ Superstar Live! esitetään 1. huhtikuuta.

Lisää luettavaa