Sitten hieman kevennystä: Ikonisten levynkansien turvavälimuokkaukset ovat puhdasta neroutta

Tältä näyttää Abbey Roadin ikoninen kansi, kun Beatlesin jäsenet on siirretty riittävän turvavälin päähän toisistaan.
Instagram / Activista Los Angeles

6 Feet Covers muistuttaa pandemia-ajan turvavälistä hauskalla tavalla.

Näin koronapandemian aikaan joka paikassa toitotetaan ja muistutetaan riittävän turvavälin pitämisestä muihin ihmisiin, jos kotoa on pakko poistua tärkeille asioille. Activista Los Angeles -niminen mediayhtiö päätti muistuttaa tärkeästä asiasta kuitenkin hieman erilaisella ja hauskalla tavalla muokkaamalla ikonisiin levynkansiin riittävät turvavälit.

Projekti on nimeltään 6 Feet Covers ja sen parhaimpia paloja on julkaistu Activistan Instagram-sivuilla. Nerokkaita muokkauksia on tehty muun muassa Beatlesin, Queenin, Kissin, U2:n, Blondien, Ramonesin, Fleetwood Macin ja N.W.A.:n kansikuvista – ja lisää löytyy Activistan kotisivuilta.

View this post on Instagram

Don’t be a spreader. Keep 6 feet away from people. And if you wanna rock and roll all night, do it from home. MORE INFO👆LINK IN BIO #socialdistancing #socialdistance #6feet #corona #covid_19 #covid #covıd19 #flattenthecurve #flattenthecurve #staystrong #stayhome #quarantine #pandemic #hope #stayathome #staysafe #music #hope #rocknroll #kiss #kissarmy #paulstanley #paulstanleylive #genesimmons #acefrehley #petercriss #ericcarr #godofthunder

A post shared by Activista Los Angeles (@activistala) on