Slashilla on huonoja uutisia niille, jotka toivovat kuulevansa Gunnari-hittejä miehen tulevalla soolokiertueella

26.8.2018 20:34

Guns N’ Roses -kitaristi Slash sanoo, ettei Myles Kennedyllä varustetun The Conspirators -yhtyeen tarvitse enää turvautua Sweet Child of Mineihin ja November Raineihin settilistoja suunnitellessaan.

”Kun aloitimme vuonna 2010, minulla oli vain eri laulajien kanssa tekemä soololevyni”, kitaristi juttelee. ”Niinpä soitimme biisejä siltä levyltä ja päälle reippaasti Guns N’ Roses -materiaalia, jota en ollut esittänyt vuosiin. Näiden lisäksi ohjelmistomme koostui Velvet Revolverista ja Snakepitistä. Näillä eväillä jatkoimme siihen asti, kunnes äänitumme Apocalyptic Loven, jonka jälkeen meillä oli taas enemmän originaalimatskua, mutta pidimme edelleen Velvet Revolver- ja Gunnari-materiaalia repertuaarissamme.”

”World on Firen aikoihin meillä olikin jo hyvän kokoinen katalogi omaa tavaraa, mutta nautin edelleen Welcome To The Junglen ja vastaavien soittamisesta. Sitten palasinkin Gunnareihin ja olen nyt soitellut noita biisejä viimeiset kaksi vuotta. Ajattelenkin siis nyt, että ’Ok, meidän ei tarvitse soittaa enää Guns N’ Roses -biisejä.’ Meillä on tarpeeksi omaa materiaalia.”

Entä mikä on miehen näkemys Guns N’ Rosesin, jolle on buukattu vielä yhdeksän konserttia marraskuulle, tulevaisuudesta?

”Se on Not in this lifetime -kiertueen osalta sitten siinä. Palaan tien päälle Conspiratorsin kanssa ja kierrämme ensi vuonna maailmaa. Se mitä Gunnareiden kanssa tapahtuu jää nähtäväksi sen jälkeen.”

Lisää luettavaa