Slashin, Scott Weilandin ja Robert Trujillon poikien bändi julkaisi toisen singlensä – Katso video

Suspect208 julkaisee esikois-ep:nsä lähitulevaisuudessa.

Suspect208 on rockyhtye, jossa vaikuttavat Guns N’ Roses -kitaristi Slashin 18-vuotias poika London Hudson rummuissa, Metallica-basisti Robert Trujillon 16-vuotias poika Tye Trujillo bassossa, edesmenneen Stone Temple Pilots -nokkamies Scott Weilandin 20-vuotias Noah-poika laulajana sekä kitarassa 18-vuotias Niko Tsangaris. Yhtye julkaisi Long Awaited -esikoissinglensä noin kuukausi sitten ja nyt päivänvalon on nähnyt toinen sinkkulohkaisu All Black, jonka musiikkivideon voit katsoa tuosta yltä.

Tye Trujillo kertoo tuoreessa Wall Of Soundin haastattelussa, että yhtyeellä on ep-levyllisen verran materiaalia valmiina ja sellainen tullaan julkaisemaan aivan lähiaikoina. Samaisessa haastattelussa Trujillo ja Tsangaris myös keskustelevat omista vaikutteistaan ja siitä, mistä Suspect208-yhtyeen soundi koostuu.

”Kuuntelen laajalla skaalalla musiikkia. Bad Brainsista ja Slayerista aina moderniin hip hopiin saakka. Otan vaikutteita kaikista genreistä, joita kuuntelen”, Trujillo kertoo.

”Rakastan kaikkea. Hard rockista indieen, vanhaa ja uutta. Klassikot kuten Led Zeppelin, AC/DC, Jimi Hendrix ovat aina inspiroineet, mutta viime aikoina olen kuunnellut paljon uutta pop- ja indiemusiikkia kuten Dua Lipaa ja The Killersiä”, Tsangaris puolestaan toteaa.