Slipknot- ja Nickelback-pomojen kiista sen kuin jatkuu – Corey Taylor: Se on typerysplaneetan kapteeni Egon syytä

Corey Taylorin ja Chad Kroegerin välinen vihanpito sen kuin vain jatkuu ja jatkuu ja...
27.7.2017 18:30

Muistatko vielä Slipknot-/Stone Sour -luotsi Corey Taylorin ja Nickelback-pomo Chad Koegerin välisen sanasodan, joka alkoi Kroegerin kutsuttua Stone Souria oman bändinsä kevytversioksi? Noh, kirveitä ei ole edelleenkään täysin haudattu, mutta Taylor antaa Loudwiren mukaan synninpäästön sentään Kroegerin yhtyetovereille, joiden hän kertoo soittaneen ja pahoitelleen laulajansa laukomia kommentteja heti selkkauksen alkumetreillä.

”Se vain kertoo vain sen egon, jonka kanssa olet tekemisissä, koosta. Ja olen puhunut tästä alusta asti — kyse ei loppubändistä. Muut bändin jätkät tekivät täyskäännöksen… heti kun juttu alkoi paisua, he soittivat ja pahoittelivat tilannetta”, Taylor paljastaa. ”He olivat että, ’kyse ei ole meistä, kunniasanalla. Se on vain tuo yksi kaveri, emme me…’ Olin hengaillut heidän kanssaan ennenkin ja he ovat superviileitä kavereita. Joten ajattelin, että he eivät ole samaa mieltä. En siis halua syyttää heitä mistään, sillä se ei johdu heistä. Se on typerysplaneetan kapteeni Egon syytä.”

Yksi mielenkiintoisimmista vihanpidon seurauksista lienee se, että alati Stone Sourin keikoilla yleistyneet ”fuck Nickelback” -hoilaukset ovat kiirineet jo Nickelbackin kotiseuduille saakka.

”Se tapahtui eilen Kanadassakin — Nickelbackin omilla kotikonnuilla”, Taylor hämmästelee. ”Ajattelin, että saisimme kuulla siellä kunniamme, mutta laulu raikuikin täysillä. Se oli hauskaa. Olimme aivan äimänä. Ajattelimme, että he vaikuttivat joutuneen todella pitämään sitä sisällään jo pidemmän aikaa.”

Lisää luettavaa