Slipknot-keulakuva Corey Taylor paljastaa tehneensä kaikessa hiljaisuudessa soololevyn – ”Se on kovaa kamaa”

24.5.2020 20:36

Slipknotin ja Stone Sourin keulilta tuttu laulaja Corey Taylor on käyttänyt koronaviruksen aiheuttaman luppoajan hyödykseen.

Mies kertoi kuulumisiaan We Are Hear -levy-yhtiön Raise Your Horns With Lzzy Hale -ohjelmalle.

”Äänitin salaa ensimmäisen soololevyni”, mies paljastaa. ”Käytin sillä bändiä, jonka kanssa olen soittanut soolokeikkojani jo vuosien ajan ja mukana on väkeä, joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä jo ikuisuuksia.”

”Siellä on Jason [Christopher] bassossa, Walls of Jerichossa ja lukuisissa muissa projekteissa soittava Dustin [Schoenhofer] rummuissa ja [kitaristi] Zach Throne, jonka kanssa olen jammaillut jo pitkään, sekä Tooch [kitaristi Christian Martucci] Stone Sourista”, Taylor jatkaa. ”Me kaikki viisi teimme sen. Menimme ja äänitimme 25 biisiä noin kahdessa ja puolessa viikossa, ja soitimme kaiken purkkiin livenä. Se on kovaa kamaa — todella siistiä matskua.”

”Kaikki biisit ovat sellaisia joita olen kirjoittanut vuosien varrella, mutta jotka eivät ole sopineet kummallekaan bändille”, mies valottaa materiaalin alkuperää. ”Se on maannut siis pöytälaatikossa. Sitten yhtäkkiä tajusin, että ’Pannahinen, minullahan on vaikka millä mitalla näitä biisejä.'”

”Olen puhunut sooloalbumin tekemisestä joka tapauksessa, ja ajattelin, että ’tämä on täydellinen hetki sille.’ Noiden kavereiden valinta muodosti täydellisen yhdistelmän, koska me kaikki rakastamme samanlaista musiikkia — samantyylistä rokkia, samantyylistä punkkia, samantyylistä metallia — ja kykenimme sisällyttämään nuo vaikutteet kaikkeen.”

Kuuntele miehen haastattelu alta.

Lisää luettavaa