Slipknot-solisti laukoo sensuroimattoman mielipiteensä Rock & Roll Hall of Famesta – ”En luultavasti koskaan tule pääsemään ehdolle”

30.5.2021 14:31

Slipknot-keulakuva Corey Taylor kertoo mielipiteensä Rock and Roll Hall of Famesta radiokanava Lazer 103.3:n haastattelussa.

Aiheen pariin päästiin. kun mieheltä kyseltiin tunnelmia siitä, että Slipknot tulee Hall of Fame -kelpoiseksi ensi vuonna. Mahdollisuus kunniagalleriaan pääsystä ei kuitenkaan tuntuisi miestä juurikaan hetkauttavan.

”Minun täytyy sanoa tämä — en välitä tuosta kunniagalleriasta, mielestäni se on pelkkää roskaa”, Taylor toteaa. ”He eivät kunnioita muuta kuin popmusiikkia, ja he nimittävät oikeita rockbändejä vain silloin, kun heidän on luovutettava paineen alla.”

”He ovat osoittaneet epäkunnioitusta niin monelle bändille ohittamalla heidät ennen kunnian oikeasti ansaitsevia, että otan asian Sex Pistolsin tyyliin”, mies jatkaa. ”Olisin, että ’Kunniagallerianne on huijausta, en välitä kuulunko siihen vai en, eikä teillä ole hajuakaan rock’n’rollin todellisesta hengestä, joten ottakaa tämä ele ja työntäkää se tiedätte kyllä minne.”

”Se on käytännössä minun kantani, enkä luonnollisestikaan ole saamassa nuoleskelupojoja, enkä luultavasti tule koskaan pääsemään ehdolle, mutta en välitä siitä”, Taylor päättää.

Artistit ovat kelpoisia Hall of Fameen kun heidän ensilevyn tai -singlen julkaisusta on kulunut 25 vuotta.

Taylorin haastattelu on kuunneltavissa alta.

https://soundcloud.com/hallpass-lazer1033/andy-hall-interviews-corey-taylor-2021?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Fhallpass-lazer1033%252Fandy-hall-interviews-corey-taylor-2021

Lisää luettavaa