Soittaako Hanoi Rocks vielä yhdessä vai ei? Michael Monroe kommentoi asiaa Ilta-Sanomissa

Edes Oriental Beatin tuoreen uudelleenjulkaisun tiimoilta ei ole suunniteltu esiintymisiä, sanoo Monroe Iltasanomille.
21.3.2023 07:52

Sen jälkeen, kun Hanoi Rocks nousi alkuperäiskokoonpanollaan lavalle Michael Monroen 60-vuotisjuhlakonsertissa viime syksynä, ovat fanit toivoneet yhtyeen tekevän vielä lisää keikkoja yhdessä. Toiveita ovat nostattaneet niin Andy McCoyn taannoiset lausunnot kuin juuri julkaistu uudelleen miksattu versio Hanoi Rocksin Oriental Beat -albumista.

Monroe on kuitenkin toppuutellut kovimpia haaveilijoita ja tuoreessa Ilta-Sanomien haastattelussa laulaja sanoo yksiselitteisesti, ettei uusia keikkoja ole luvassa.

”Mitään ei ole sovittu. Viime syksyn keikka oli ainutkertainen tapahtuma”, Monroe toteaa Ilta-Sanomille.

Hanoin/Monroen faneja ilahduttaa kuitenkin tieto, että Pete Eklundin ja Jussi Lähteenmäen ohjaama, pitkään työn alla ollut Michael Monroe -dokumentti on tulossa ensi-iltaan syksyllä. Elokuvaa varten on haastateltu monia Monroen kollegoita ja ystäviä kuten Alice Cooperia, Guns N’ Rosesin Slashia ja Mott The Hooplen Ian Hunteria. Dokumenttia varten Monroe myös vieraili viime syksynä vanhoilla kotikulmillaan New Yorkissa.

”Alue oli muuttunut levottomammaksi sen jälkeen, kun Helvetin enkelien kerhotila oli muuttanut sieltä muualle. Muutenkin New Yorkissa on taas vaarallisempaa. Ei tehnyt yhtään mieli muuttaa takaisin”, toteaa nykyisin Turussa asusteleva maailmantähti.

Lisää luettavaa