Sosiaalinen media? Pikemminkin antisosiaalinen media – Phil Anselmo alkaa tosissaan väsyä kommenttikenttien ilmapiiriin

2.2.2017 09:05

Metal Wani -metallisivusto haastatteli Phil Anselmoa tämän viimeaikaisista aktiviteeteista. Superjoint Ritualin keikan yhteydessä haastatteluja antanut Pantera- ja Down-laulaja innostui puhumaan pitkät pätkät esimerkiksi sosiaalisen median tulehtuneesta ilmapiiristä – olihan mies itsekin melkoisen pyörityksen keskellä natsitervehdyskohun vuoksi.

”En voi mennä edes paikallisen sanomalehteni verkkosivuille ilman, että joudun näkemään jotain eripuraa aiheuttavaa hevonpaskaa. Kavahdan heti, että ei, en ryhdy tähän. Minähän vain tulin katsomaan, miten New Orleans Saints pärjää”, Anselmo tokaisee.

”Kyllähän siinä on, että ei helvetti. En minä halua lukea tällaista paskaa. En siis ole sosiaalista mediaa vastaan, mutta siinä on… epätäydellisyyksiä, kuten missä tahansa. Elämä on yksi suuri epätäydellisyys, ja meidän täytyy vain tulla sen kanssa toimeen. Ja minä yritän tulla toimeen sosiaalisen median kanssa, vaikka minusta se on todellisuudessa antisosiaalinen media.”

Anselmo lisää, että tilanne olisi helpompi, jos pitäisi huolehtia vain median julkaisemista, kansan jakolinjoja vahvistavista artikkeleista, mutta uutisten kommenttiosiot ovat asia erikseen.

”Ei ole väliä, millä alalla työskentelet. Kirjoitit sitten Yhdysvaltain ilmapiiristä, tai musiikista, tai nyrkkeilystä, tai jalkapallosta – kommenttipalstalla jokainen on asiantuntija, jokainen on ajatustenlukija, jokainen on… Tiedäthän, he luulevat tietäväsi enemmän kuin sinä. Ja minä sanon siihen, että hevonpaskaa.”

Samassa haastattelussa Anselmon kertoo saaneensa eri projektien kanssa valmiiksi viisi albumia, jotka odottavat julkaisuaan. Ja kaikki ne ovat tekijän mukaan vielä keskenään erilaisia. Kiintoisaa!

Lisää luettavaa