Soulin kuningatar Aretha Franklin, 76, vakavasti sairas

Ikoninen laulaja on pitkään kärsinyt terveysongelmista.
13.8.2018 15:27

Uutissivusto Showbiz 411:n mukaan legendaarinen soul-laulaja Aretha Franklin on sairastunut vakavasti. Franklinin lähiomaiset, jotka ovat kerääntyneet laulajan kotiin Detroitiin, ovat vahvistaneet tiedon paikallisen Local 4 -uutiskanavan toimittajalle, mutta tarkempaa tietoa hänen terveydentilastaan ei tällä hetkellä ole kerrottu julkisuuteen.

76-vuotiasta Franklinia kutsutaan soulin kuningattareksi – eikä suotta. Maailman arvostetuimpiin ja myydyimpiin laulajiin kuuluva Franklin on voittanut 56 vuotta kestäneellä urallaan 18 Grammya ja saanut 112 singleä Billboardin listoille. Vuonna 1987 Franklinista tuli ensimmäinen naisartisti, joka otettiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen. Hän ilmoitti  viime vuonna lopettavansa aktiivisen keikkailun ja siirtyvänsä eläkkeelle. Hänen viimeisin esiintymisensä nähtiin Elton Johnin AIDS-hyväntekeväisyystapahtumassa New Yorkissa marraskuussa 2017.

Laulaja on pitkään kärsinyt terveusongelmista, joista ei ole kuitenkaan puhunut julkisuudessa kovin tarkkaan. Hänellä diagnosoitiin syöpä vuonna 2010, mutta se saatiin taltutettua leikkauksella 2012. Viime vuonna Franklin joutui terveysongelmien vuoksi perumaan keikkoja.

Seuraamme tilannetta ja toivomme kuningattarelle voimia ja jaksamisia.

Lisää luettavaa