Stam1na seilaamaan kansainvälisille vesille – Jenkkiläisellä heviristeilyllä kiitettävän vahva suomalaisedustus

Myös Amorphis, Kalmah, Omnium Gatherum ja Moonsorrow lähtevät merille
25.7.2016 13:40

Stam1na on tuttu vieras Radio Rock -risteilyillä (jossa yhtye nähdäänkin muuten seuraavan kerran syyskuussa), mutta ensi keväänä lemiläiset lähtevät seilaamaan ison lätäkön taakse kansainvälisille vesille. Yhtye on nimittäin kiinnitetty mukaan amerikkalaisen 70 000 Tons Of Metal -risteilyn kattaukseen.

Eikä Stam1na suinkaan ole ainoa sinivalkoista väriä edustava artisti, sillä mukaan lähtevät myös ainakin Amorphis, Kalmah, Omnium Gatherum ja Moonsorrow.

70 000 Tons Of Metal irtoaa laiturista Miamissa 2. helmikuuta. neljän päivän risteily seilaa Haitille, josta se palaa takaisin lähtösatamaan. Risteilyn aikana esiintyy 60 bändiä, joista ensi vuonna yksi on siis Stam1na. Lippuja risteilylle myydään vain 3000 kipaletta.

Liput eivät ole tulleet vielä julkiseen myyntiin, mutta edelliselle risteilylle osallistuneet voivat varata hyttipaikkoja ennakkoon. Ennakkomyynti onkin käynyt ilmeisen vilkkaasti ja kaikkein halvimmat hyttipaikat ovatkin jo menneet. Tätä kirjoittaessa halvin jäljellä oleva hytti on 6 hengen merinäköalahytti, josta saa pulittaa 933 dollaria per naama.

Risteilyn 60:sta yhtyeestä on tähän asti ilmoitettu vasta 28, joten kenties suomalaisedustus tästä vielä kasvaa ennestään. Muita risteilylle lähteviä bändejä ovat muun muassa Nile, Arch Enemy, Death Angel ja Anthrax.

Lisää luettavaa