Stryper-kitaristin päästä löydetty kaksi kasvainta – ”Tämä kaikki on varmasti osa Jumalan suunnitelmaa”

Kristillisistä arvoistaan tunnettu Stryper kulta-aikanaan 80-luvulla.

Vielä ei ole varmuutta, ovatko kasvaimet pahanlaatuisia.

Viime viikonloppuna keikalla sairauskohtauksen saanut Stryper-kitaristi Oz Fox sai lääkäreiltään varsin ikäviä uutisia: hänen päästään löydettiin kaksi kasvainta, toinen korvan vierestä ja toinen aivojen takaosasta. Foxin vaimo Annie Lobért tiedotti asiasta Facebookin välityksellä.

Korvan lähellä havaittu muodostuma ei lääkärin mukaan ole vakava, mutta aivoissa olevasta noin tuuman kokoisesta kasvaimesta ei ole vielä varmuutta. Foxille annettiin kaksi vaihtoehtoa: ottaa riski ja mennä leikkauspöydälle tai odottaa kuusi viikkoa ja katsoa, onko muodostuma kasvanut.

”Oz haluaa elämänsä takaisin raiteilleen ja tietää, mistä on kyse. Niinpä hän on päättänyt tarttua ensimmäiseen vaihtoehtoon. Nyt tarvitsemme vakavissamme teidän kaikkien rukouksianne. Rukoilkaa, ettei kyse ole syövästä ja paraneminen on pikaista! Rukoilkaa, että lääkärin kädet ovat vakaat ja mieli terävä, viisas ja tarkka”, Lobért kirjoittaa.

”Emme halua elää pelossa. Tämä kaikki on varmasti osa Jumalan suunnitelmaa, vaikka se onkin vakava ja elämää muuttava koettelemus.”

Kitaristin hoitokulujen kattamiseksi on perustettu varainkeruu GoFundMe-sivustolle. 100 000 dollarin tavoitesummasta on kahdessa päivässä kerätty lähes 40 000 dollaria.

Oz update! This just happened: Nuerosurgon came in & talked to Oz about his medical history. Nothing shocking to…

Julkaissut Annie Lobert Keskiviikkona 15. elokuuta 2018