Suomeen loppuvuodesta saapuvalta Glenn Hughesilta luvassa toinenkin konsertti – Deep Purple -klassikot raikuvat myös Helsingissä

Hughes konsertoi Tampere-talon lisäksi myös The Circuksessa.

Uutisoimme hiljattain laulaja-basisti Glenn Hughesin konsertoivan Tampere-talolla 29. marraskuuta. Nyt muun muassa Deep Purplesta, Black Sabbathista ja soolouraltaan tunnetulle kultakurkulle on vahvistettu toinenkin Suomen-keikka.

Glenn Hughes performs classic Deep Purple live in concert -kiertue nähdään Helsingin The Circuksessa keskiviikkona 28. marraskuuta. Kuten nimestä voi jo päätellä, tulee settilista koostumaan vanhoista Deep Purple -klassikoista aina Smoke on the Waterista Burnin kautta Stormbringeriin. Liput konserttiin ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Hughes vaikutti Deep Purplessa vuodesta 1973 vuoteen 1976, jonka jälkeen Hughes ahkeroi niin soolouralla kuin eri kokoonpanoissakin: Hughes/Thrall vuonna 1982, Phenomena 1980-luvun puolivälissä ja Gary Mooren albumi Run For Cover vuonna 1985. Vuonna 1986 Glenn Hughes toimi vokalistina Black Sabbath -albumilla Seventh Star. Eikä yhteistyö Tony Iommin kanssa päättynyt tähän, vaan Hughes oli mukana myös Iommin vuonna 2005 julkaistulla Fused-soololevyllä.

Yksi Hughesin tiukimmista kokoonpanoista on vuonna 2009 perustettu Black Country Communion, jossa ovat mukana Jason Bonham (rummut), Joe Bonamassa (kitara) ja Derek Sherinian (kosketinsoittimet). Yhtyeen viimeisin albumi BCCIV ilmestyi syyskuussa 2017.