Taas mennään: Liam Gallagher julistaa sodan ”karmivaa” veljeään sekä ”sitä Blurin p*skanjauhajaa” vastaan

30.4.2017 13:04

Entiset brittipopin veriviholliset Noel Gallagher ja Damon Albarn ovat nykyisin niin hyvää pataa keskenään, että miehet ovat päätyneet tekemään musiikillista yhteistyötä, viimeisimpänä uunituoreen Gorillaz-albumi Humanzin tiimoilta. Miehet päätyivätkin New Yorkin yhteishaastatteluun keskustelemaan We’ve Got the Power -kappaleesta ja löytämästään yhteisestä musiikillisesta sävelestä.

”Ajattelin se olevan söpöä, ajatus meistä laulamassa toistemme rakastamisen voimasta”, Albarn avasi yhteistyön taustoja, johon Gallagher totesi toivovansa Albarnin osallistuvan jollekin hänen tulevalle albumiprojektilleen. Kun puhe kääntyi Noelin Liam-veljeen, miesten kommentit olivat paljon puhuvia. ”Kukaan ei ole tietenkään kysynyt, mitä mieltä Liam on kappaleesta. Hänellä on luultavastikin tarjota fantastinen onelineri siitä, millaisia munapäitä me olemme”, Albarn epäili. Noel oli omissa kommenteissaan hieman, öh, suorempi: ”Kuule, kukaan ei välitä paskaakaan siitä, mitä mieltä Liam on yhtään mistään.”

Liam ei olisi Liam, mikäli mies jättäisi vastaamatta moisiin kommentteihin ja pian Twitterissä alkoikin tapahtua. Miehen ensimmäinen, veljensä karmivaksi julistanut solvaus sai kritiikkiä mielikuvituksettomuudestaan, mutta tämähän ei miestä masentanut. Hetken mietittyään nuorempi Gallagher iski uudelleen, entistä tulisemmin: ”Se Blurin paskanjauhaja on saattanut hyvinkin muuttaa Noel Gallagherin massiiviseksi tytöksi, mutta uskokaa minua, että kun näen hänet seuraavan kerran, luvassa on sota.”

Lisää luettavaa