Taas on merkillisiä ihmisiä liikkeellä – nyt Slash joutui turvautumaan koviin otteisiin pitääkseen ahdistavan fanin loitolla

Keikkatauolla huiliva Guns N’ Roses -kitaristi Slash joutui hakemaan lähestymiskiellon miehelle, joka ei millään suostunut uskomaan, ettei hän kuulu Slashin ystäväpiiriin. Asiasta uutisoi tällaisista asioista aina jyvällä oleva viihdesivusto TMZ.

Mieshenkilö oli TMZ:n mukaan yrittänyt vakuutella Slashin tyttöystävälle, että hän on Slashin vanha kaveri ja että hänet pitäisi siten päästää muusikon kotiin Super Bowl -bileisiin. Lupaa ei herunut, jolloin mies hermostui, soitti toistuvasti ovikelloa ja rikkoi turvakameran. Tyyppi ei oppinut kerrasta, vaan yritti kaksi viikkoa myöhemmin uudelleen toisiin juhliin Slashin asunnolla. Jälleen hänet käännytettiin, jolloin mies jäi talon eteen huudattamaan moottoripyöränsä moottoria.

Kenties kitaristimme lähettää kaverille terveisiä tulevalla soololevyllään. Slashin, laulaja Myles Kennedyn ja muun kokoonpanon taiteilema albumi on huhujen mukaan vahvasti työn alla.