Tarina siitä, miten Lemmy Kilmister yritti kerran iskeä Slashin tyttöystävän

AOP

Lemmy saattaa olla jo poistunut keskuudestamme, mutta hänen legendansa elää. Tästä on kiittäminen osaksi Motörhead-legendan uskollisia opetuslapsia, jotka kertovat tarinoitaan eteenpäin – opetuslapsia, kuten GNR:n Slashia.

Slash kertasi tuoreessa Kerrangin haastattelussa, mitä tapahtui ensimmäisellä kerralla, kun hän tapasi idolinsa. Asiahan meni niin, että Lemmy yritti lähennellä kitaristin tyttöystävää, ja se oli Slashille oikeastaan ihan ok.

”Ensimmäinen kokemukseni Lemmyn kanssa tapatui The Rainbow -klubilla. Tämä oli varmaan ennen Guns N’ Rosesia, ja olin siellä tyttöystäväni kanssa”, Slash kertoo.

”Olin siis ihan tuntematon kaveri. Minun piti jossain välissä käydä kusella, ja kun tulin takaisin, Lemmy istui siinä. Hän istui pöydässämme ja olin niin fiiliksissä, etten edes tajunnut, että hän jutteli lähinnä tyttöystäväni kanssa. Tyttö puolestaan katsoi minua aivan ihmeissään, että kuka hitto tämä tyyppi on ja miksi sinä et tee asialle mitään.”

”Lopulta Lemmy ymmärsi, että hän oli tilanteessa kolmantena pyöränä eivätkä asiat edenneet hänelle otolliseen suuntaan, joten hän poistui. Tyttöystäväni oli heti vakuuttelemassa, että ’minä en yrittänyt tuossa mitään’, mutta minä olin vain, että ’ymmärrätkö, kuka tuo oli?'”

Näinkin voi käydä! Kannattaa lukea koko Kerrangin juttu, jos Slahin vaiheet kiinnostavat, siellä on mukana useampikin hauska anekdootti GNR:n varhaisilta vuosilta ja vähän lähempääkin. Muun muassa David Bowie mainittu.