Tekeekö Guns N’ Roses vielä uuden levyn? Axl Roselta tiedusteltiin asiaa harvinaisessa haastattelussa

Axl Rose Tallinnan Laululavalla 2018
Katarina Benzova

Rose kehuu porukan ryhmähenkeä ja sanoo fokuksen olevan nyt kiertueessa.

Guns N’ Roses konsertoi tiistaina 24. heinäkuuta ensimmäistä kertaa Islannissa ja tarjosi faneilleen tuttuun tapaansa reilun kolmetuntisen paketin klassikkorokkiaan. Axl Rose antoi myös harvinaisen haastattelun Iceland Magazinelle, jonka toimittaja kysyi nokkamieheltä kysymyksen, joka on pyörinyt monien fanien mielessä jo pitkään: aikooko Guns N’ Roses tehdä uuden studioalbumin kiertueen jälkeen?

”Juuri nyt keskitymme kiertueeseen ja keikkoihin. Mutta kaikki tuntuvat tulevan hyvin toimeen keskenään, joten kaikki on avoinna”, Rose vastaa ympäripyöreän diplomaattisesti.

Rose hehkuttaa muutenkin porukan ryhmähenkeä ja sitä, miten kaikki haluavat tehdä parhaansa fanien, toistensa ja kiertuehenkilökunnan eteen esiintymisellään ja sitoutumisellaan.

”Haluamme tehdä hyvää työtä faniemme vuoksi, jotta he voivat lähteä keikalta tyytyväisinä. Ja kenties saada joitain uusia faneja, jotka ovat vain tulleet paikalle katsomaan, mistä kaikki oikein vouhottavat.”

Not In This Lifetime -kiertueen Euroopan-osuus (johon kuului myös suurkonsertti Tallinnassa) on juuri päättynyt ja seuraavaksi yhtye suuntaa marraskuussa Aasiaan. Tämän jälkeen bändin jatkosuunnitelmat ovatkin toistaiseksi hämärän peitossa.