The Beatlesin Now And Then -kappaleen virallinen Peter Jacksonin ohjaama video nyt katsottavissa

Kappaletta on kutsuttu Beatlesin viimeiseksi biisiksi.
3.11.2023 15:00

The Beatles julkaisi eilen (2.11.) uuden Now And Then -kappaleen, joka pohjautuu John Lennonin sävellykseen ja tämän vanhaan mies ja piano -kotidemoon. Paul McCartney eristi nykytekniikan avulla Lennonin lauluraidan demonauhalta ja saattoi kappaleen loppuun. Kappaleen taustoihin voit tutustua tarkemmin tämän 12-minuuttisen dokumentin kautta.

Nyt kappale on saanut kylkeensä myös virallisen musiikkivideon, jonka on ohjannut Peter Jackson (Taru sormusten herrasta, Hobitti, King Kong, Braindead, Meet the Feebles). Videon voit katsoa tuosta ylempää. Jackson sanoi olleensa ensin haluton tekemään musiikkivideota – uransa ensimmäistä – suuresti fanittamalleen yhtyeelle, varsinkin kun kappaleella soittavasta kokoonpanosta on elossa enää puolet. Kuunneltuaan kappaletta uudelleen ja uudelleen video alkoi kuitenkin hahmottua hänen mielessään.

”Löysin käyttämätöntä arkistomateriaalia, jossa yhtye on rentona ja hauskantuulisena. Siitä muodostui keskivaiheen selkäranka ja yhdistimme sitä huumoria pätkiin, jotka on kuvattu tänä vuonna. Lopputuloksesta tuli aika pähkähullu ja se toi videoon kaivattua tasapainoa surullisen ja hauskan välille”, Jackson sanoo ja lisää olevansa lopputuloksesta erittäin ylpeä.

Lisää luettavaa