The Rolling Stones lähtee kiertueelle ilman rumpali Charlie Wattsia – ”Hän tarvitsee lepoa”

EPA-EFE /FACUNDO ARRIZABALAGA /AOP

Rumpali jää sivuun lääkärien määräyksestä.

The Rolling Stones lähtee syksyllä Amerikan-kiertueelle, jota on koronan vuoksi jouduttu lykkäämään reilulla vuodella eteenpäin. Tien päälle lähdetään kuitenkin ilman yhtyeen pitkäaikaista rumpalia Charlie Wattsia: yhtyeen edustajien mukaan 80-vuotiaalle Wattsille on tehty lääketieteellisiä toimenpiteitä, joista rumpali ei ehdi toipua ennen kiertueen alkua. Edustajat eivät kerro, mistä toimenpiteistä tarkalleen ottaen on kyse.

”Operaatio onnistui täysin, mutta tällä viikolla hänen lääkärinsä tulivat siihen tulokseen, että hän tarvitsee lepoa ja kunnolla aikaa toipumiseen. Yhtyeen harjoitukset alkavat parin viikon päästä, joten tämä on suuri pettymys, mutta asia, jota kukaan ei osannut odottaa”, edustajat kommentoivat.

”Kerrankin ajoitukseni ei osu kohdilleen! Teen hurjasti töitä päästäkseni taas täyteen iskuun, mutta nyt minun on hyväksyttävä ja kuunneltava asiantuntijoiden suosituksia. Fanimme ovat jo joutuneet kärsimään koronan vuoksi, joten en halua tuottaa pettymystä aiheuttamalla lisää lykkääntymisiä tai peruutuksia. Niinpä olen pyytänyt hyvää ystävääni Steve Jordania tuuraamaan minua”, Charlie Watts kommentoi.

Rollarien No Filter -kiertue alkaa St. Lousin -keikalla 26. syyskuuta. Kiertue käsittää kaikkiaan 13 konserttia.

Vuonna 2004 Wattsilla diagnosoitiin kurkkusyöpä, joka saatiin kuitenkin remissioon hoitojen avulla.