Tietoa Metallica-keikan käytännön järjestelyistä: soittoajat julki, kuljetuksiin vinkkejä

10.5.2019 19:00

Metallica konsertoi tunnetusti Suomessa 16. heinäkuuta. Kantolan tapahtumapuisto on myyty tupaten täyteen, mikä tarkoittaa, että Hämeenlinnaan suuntaa kesällä sellaiset 55 000 silmäparia keikkaa katsomaan. Tämä on niin kookas massa, että reissua kannattaa suunnitella etukäteen, jotta tulemiset ja menemiset sujuisivat näppärästi.

Live Nation julkaisi nyt infopaketin konsertin järjestelyistä. Ensinnäkin soittoajat ovat selvillä: päivän ensimmäinen orkesteri Bokassa nousee lavalle kello 18:45, Ghostin vuoro koittaa 19:45 ja Metallica päättää päivän 21:15 alkaen. Soittoajat ovat alustavia ja saattavat muuttua tapahtumapäivänä.

Konsertin virallisilla sivuilla on vinkkejä myös matkustelupuoleen. VR hoitaa illaksi lisäjunia viemään ihmisiä Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntiin. Bussikuljetuksia on keikan jälkeen tarjolla ainakin Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun ja Lahteen. Autoilijoiden kannattaa varautua nk. törkeään ryysikseen ja katsoa etukäteen, mille paikoille kulkupelin voi jättää.

Kaikista edellä mainituista asioista löytyy lisäinfoa tästä osoitteesta. Soundi on Metallica-konsertin virallinen yhteistyökumppani.

Lisää luettavaa