Tim ”Ripper” Owens puolustelee Dio-hologrammia: ”Ne, jotka eivät pidä siitä, ovat niitä ihmisiä, jotka eivät pidä ylipäänsä mistään”

Eniten Owensia harmittaa se, että hologrammikiertue tuomitaan, vaikkei sitä olisi nähnyt tai kokenut.
19.8.2019 09:12

Ronnie James Dion lesken ja entisen managerin Wendy Dion masinoima Dio-hologrammikiertue jakaa vahvasti mielipiteitä. Toiset pitävät sitä pyhäinhäväistyksenä ja kuolleen miehen maineella ratsastamisella ja rahastamisella, toisten mielestä se on vain hieno tapa kunnioittaa legendaarisen laulajan perintöä ja viedä sitä yhä edelleen eteenpäin. Äänekkäin ja sisukkain puolustaja on laulaja Tim ”Ripper” Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth), joka on mukana hologrammi-Dioa säestävässä yhtyeessä. Owens keskusteli aiheesta jälleen The Blairing Out Show With Eric Blair -ohjelmassa ja sanoi ihmettelevänsä, miten hologrammi on saanut osakseen niin voimakasta vastustusta.

”En ole koskaan nähnyt niin typeriä kommentteja mistään aiheesta. Ensinnäkin – tätä toistelen uudestaan ja uudestaan – se ei ole rahastusta. Wendy menettää rahaa yrittäessään tehdä ihmisiä onnelliseksi. Ei tällaisen kiertueen kanssa tehdä rahaa. Totta kai sitä aina mielellään tekisi rahaa – ei ole ketään, joka ei sitä haluaisi”, Owens toteaa.

”Mutta se pahuus ja ilkeys, mitä ihmiset ja trollit viljelevät… Heillä ei vain ole mitään hyvää sanottavaa mistään ja heidän on pakko olla ilkeitä sanomisissaan. Jokainen, joka on käynyt näillä keikoilla, on poistunut ajatellen, että olipa uskomaton show. Sen on tarkoitus viihdyttää. Emme yritä korvata Ronnie James Dioa eikä sen ole tarkoituskaan näyttää aidolta Ronnielta – sehän on luojan tähden hologrammi. Käyväthän ihmiset katsomassa elokuvia, joissa näyttelijä esittää hahmoa tai jotain Dio-tribuuttibändiä. Ne ovat niitä rahastuksia. Minulla ei ole mitään sitä vastaan – minäkin menisin katsomaan Dio-tribuuttia – mutta ne sitä rahaa tekevät. Mutta ne ovat ihmisten mielestä ihan okei.”

”Parasta on, kun ihmiset perustelevat asiaa sillä, että ’Tiedän Ronnien eikä hän olisi halunnut tätä’. Ei, et sinä tunne Ronnieta. Ostit Holy Diverin ja lauloit mukana Don’t Talk To Strangersissa, mutta se ei tarkoita, että tunnet Ronnien. Me tunsimme Ronnien ja hän rakasti miellyttää fanejaan. Hän miellytti fanejaan välittämättä siitä, menettikö vai saiko hän rahaa. Ja siitä tässäkin on kyse. Se olisi rahastamista, jos Wendy vain istuisi kotona tekemättä mitään ja rahaa virtaisi sisään.”

Owens sanoo osan kritiikistä olevan osa nykypäivän tapaa huudella sosiaalisessa mediassa ja haukkua kaikkea mahdollista. Eniten häntä harmittaa se, että suurin osa kritisoijista ei ole edes itse nähnyt hologrammia omin silmin.

”Kuvat ja videot eivät tee sille oikeutta. Se pitää nähdä itse. Mutta he eivät ole sitä nähneet. He vain vihaavat mitä tahansa ennen kuin ovat edes kokeneet sitä”, Owens hämmästelee.

”Olen varma, että ne, jotka eivät pidä siitä, ovat niitä ihmisiä, jotka eivät pidä ylipäänsä mistään. Ja jos he ovat avioliitossa, sen on pakko olla onneton liitto ja onnetonta perhe-elämää. He ovat vain onnettomia ihmisiä – sen huomaa heidän käytöksestään. Eivät ihmiset toimi noin ihan vailla syytä. Mutta sitä he tekevät.”

Lisää luettavaa