Timo Tolkki aktivoituu – entinen Stratovarius-johtaja lähtee kiertueelle esittämään muun muassa Stratovariuksen hittejä

6.3.2017 23:07

Tämä herättänee huomiota vähän siellä sun täällä: Stratovariuksen ajavana voimana vuosien ajan tunnettu ja bändistä suuren sotkun kera erkaantunut Timo Tolkki tiedottaa lähtevänsä kiertueelle. Asiasta uutisoi Blabbermouth.

Toistaiseksi kiertuelista ei ole järin pitkä: buukattuna on kolme keikkaa Espanjaan. Tolkki soittaa 27.4. Madridissa, 28.4. Zaragozassa ja 30.4. Valenciassa.

Keikkojen ohjelmisto on ainakin lupaava. Teemana on ”Songs from His Career”, joten mukana kuullaan ilmeisesti biisejä niin Stratovariukselta, Symfonialta, Avalonilta ja niin edelleen. Erikseen mainitaan, että setissä ovat ainakin Strato-hitit Hunting Hight and Low, Black Diamond, Father Time ja Against the Wind.

Tolkin bändissä soittavat kosketinsoittaja Mikko Harkin (ex-Sonata Arctica), basisti Santtu Lehtiniemi, rumpali Alex Landenburg (Rhapsody) ja laulaja Mike Livas, joka on ilmeisesti Tolkin oma löytä ja kova Stratovarius-diggari. Mielenkiintoista nähdä, miten metallimaailma tähän vastaa ja tuleeko keikkoja lisääkin.

Lisää luettavaa