Toinen single Bruce Springsteenin tulevalta levyltä julki – ”Kuolleet ovat kanssani joka päivä”

Ghosts on kunnianosoitus E Street Bandin menehtyneille jäsenille.

Bruce Springsteen julkaisee E Street Bandinsa kanssa uuden pitkäsoiton Letter To You 23. lokakuuta. Levyltä on jo aiemmin julkaistu maistiaisena sen nimikkokappale ja tänään on ilmestynyt toinen singlelohkaisu Ghosts, joka on kunnianosoitus E Street Bandiin kuuluneille Clarence Clemonsille ja Danny Federicille sekä entiselle avustajalle Terry Magovernille, jotka menehtyivät vuosien 2007-2011 välillä. Sanoitusvideo on koottu uuden levyn studiosessioissa kuvatusta sekä arkistoista kaivetuista videomateriaaleista.

”Clarencen ja Dannyn menettäminen kaikuu päässäni joka päivä. En voi vieläkään uskoa asiaa. Enkö tosiaan näe Clarencea enää koskaan? Se kuulostaa mahdottomalta!”, Springsteen sanoo Rolling Stone -lehden haastattelussa.

”Tässä vaiheessa elämääni kuolleet ovat kanssani joka päivä – oli kyse sitten isästäni, Clarencesta tai Dannysta, kaikki nuo ihmiset tavallaat kulkevat vierelläsi. Heidän henkensä, energiansa, kaikunsa resonoivat edelleen fyysisessä maailmassa. Mitä kuolleet jättävät jälkeensä on yksi kaunis osa elämää.”