Toisin kuin Bruce Dickinsonia, Nickelback-nokkamiestä eivät keikoilla pössyttelijät häiritse – ”Puhaltakaa tänne päin vaan”

"Se tekee keikasta vain paremman", tuumaa Chad Kroeger.
24.11.2022 13:15

Hevijätti Iron Maidenin Bruce Dickinson nousi hiljattain otsikoihin laulajan tulistuttua bändin keikoilla eturivissä pilveä poltelleille katsojille. Dickinson läksytti pössyttelijöitä välispiikissään todeten, että savu häiritsee häntä sekä basisti Steve Harrisia.

”Siellä on niin vitusti ihmisiä polttamassa niin vitusti pilveä, että on ihme, että edes näette mitään. Steve-parka. En tiedä, oletteko tästä tietoisia, mutta hän suorastaan vihaa marihuanaa ja sen hajua. Eli kun hän yrittää soittaa bassoa, se häiritsee häntä. Ja se häiritsee minua. Olen laulaja, okei? Pyytäisin siis edes hitusen kunnioitusta. Jos haluatte vetää itsenne sekaisin, lähtekää ulos takaovesta ja vetäkää sitten, okei?” Dickinson jyrisi.

Viime viikolla uuden Get Rollin’ -levyn julkaisseen Nickelbackin nokkamieheltä Chad Kroegerilta kysyttiin tuoreessa Loudwiren haastattelussa, mitä tämä laulajana ajattelee keikoilla pilveä pössyttelevistä katsojista. Kroeger sanoo suhtautuvansa asiaan positiivisesti – mikä ei lie yllättävää, kun ottaa huomioon, että bändin uudelta levyltä löytyy muun muassa kappale High Time, joka kertoo pilven polttelusta ja ympäri Amerikkaa ajamisesta.

”Minä yleensä sanon tyypeille, että puhaltakaa tänne päin vaan, haha! Jos kävelen lavan halki ja minulla on mikrofoni, pyörähdän ympäri ja tokaisen: ’Hei, jokin tuoksuu todella hyvältä täällä suunnalla’. Siitä rock-konserteissa on mielestäni kyse”, Kroeger naurahtaa.

”Sitä paitsi me ammumme ilmaan todella paljon pyroja ja ne kemikaalit, mitä niistä olen vetänyt henkeeni… Se on paljon pahempaa kuin hengittää hieman pilven savua. Ei se ole iso juttu. Se tekee keikasta vain paremman!”

Lisää luettavaa