Tony Iommi kannustaa päihdeongelmien kanssa kamppailevaa James Hetfieldiä: ”Ajattelen sinua, ystäväni”

2.10.2019 08:37

Australian-kiertueen sijaan päihdeklinikalle hakeutunut James Hetfield on saanut runsaasti tukea kollegoiltaan. Esimerkiksi Lamb of Godin Randy Blythe kiitti taannoin Hetfieldiä siitä, miten tämä oli tukenut häntä Blythen omissa raitistumispyrkimyksissä, ja myös muun muassa Guns N’ Rosesista tuttu Matt Sorum kannusti Metallica-laulajaa viemään taistelunsa loppuun saakka. Nyt sosiaaliseen mediaan ilmaantui puheenvuoro, joka ilahduttanee Hetfieldiä aivan erityisesti.

Black Sabbath -suuruus Tony Iommi julkaisi omalla Facebook-sivullaan 1990-luvulla napatun kuvan hänestä Metallica-kipparin seurassa sekä viestin, jossa Hetfieldille toivotetaan menestystä kamppailussaan. ”Teit oikein, kun hait apua. Ajattelen sinua, ystäväni, ja toivon sinulle pelkkää hyvää toipumisessasi. Toivottavasti saamme sinut kuntoon ja takaisin luoksemme pian”, Iommi kirjoittaa.

Hetfield ei ole peitellut Iommi-faniuttaan vuosien varrella – kun Black Sabbath vihittiin mukaan Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2006, kukas muukaan siellä esittikään Sabbathin tuotantoa tribuuttina kuin Metallica. Iommi on tunnetusti myös käynyt omat taistelunsa päihteitä vastaan, kun Black Sabbathissa kokaiinia ja muita myrkkyjä kului poskettomia määriä.

Lisää luettavaa