Tony Iommi summaa kuluneen vuoden videotervehdyksessään: ”Tämä on ollut mielenkiintoinen vuosi Black Sabbathille ja minulle”

24.12.2019 12:16

Black Sabbathin riffimestari Tony Iommi on julkaissut vuotuisen videotervehdyksensä, jossa summaa kuluneen vuoden tapahtumat ja toivottelee faneilleen hyviä pyhiä.

”Tässä sitä taas ollaan. Jälleen yksi joulu. Ja minulla on Black Sabbath -joulusvetari päälläni, mitäs siitä sanotte?”, mies aloittaa. ”Tämä on ollut mielenkiintoinen vuosi Black Sabbathille ja minulle. Aloitimme vuoden saamalla elämäntyö-Grammyn, mikä oli loistavaa — se on käytännössä merkittävin Grammy, jonka voit saada. Muutama kuukausi sen jälkeen menimme [Deep Purple -laulaja] Ian Gillanin kanssa Armeniaan Rock Aid Armenian 30-vuotisjuhliin, joka oli mieletöntä. Siellä oli hienoa. Vierailimme rakentamassamme koulussa ja se oli mitä miellyttävin kokemus. Kaikkien niiden lasten ja muiden ihmisten näkeminen. He pitivät meistä hämmästyttävän hyvää huolta. Se oli todella mukavaa.”

”Aivan äskettäin kävin Nashvillessä Gibsonin tehtaalla”, mies jatkaa. ”Uudet omistajat, jotka ovat muuten loistavia, kutsuivat minut sinne. He ovat täynnä innokkuutta — hienoja ihmisiä. Kiersimme ympäri tehdasta ja tapasin kaikki työntekijät. He ovat todella omistautuneita työlleen. Gibsonin tuotteet ovat kovassa nosteessa. He ovat todella hyviä ja haluavat tehdä parasta mahdollista jälkeä, joka on hyvä juttu kitaristien kannalta.”

”Joka tapauksessa haluan toivottaa kaikille hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta. Olkoon tuleva vuosi teille suosiollinen ja odotan innolla näkeväni teidät ensi vuonna”, mies päättää viestinsä.

Katso video alta.

Lisää luettavaa