”Tulen kirjoittamaan teidän kaikkien muistokirjoitukset” – Rollari-legenda viljeli mustaa huumoria terveydestään

Maailmassa on joitain asioita, joita nykytiede ei ole pystynyt vieläkään selvittämään. Yksi niistä on, miten ihmeessä The Rolling Stones -kitaristi Keith Richards on edelleen elossa.

Richards jos joku on rock ’n’ roll -paheiden ja villien tarinoiden ruumiillistuma ja hänen terveydellään monesti vitsaillaan. Tämä ei haittaa kitaristia itseään, sillä hän osaa myös nauraa itselleen. Kierosta ja mustasta huumorintajustaan tunnettu kitaristi isännöi viime viikonloppuna BBC Four -radiokanavaa Lost Weekend -konseptilla ja hänen kommenttejaan julkaistiin myös miehen Twitter-tilillä.

Keef oli muun muassa harmissaan, että hän on pudonnut 10 vuoden jälkeen ”kuka kuolee todennäköisimmin” -listan ykköspaikalta.

”Eräs tohtori kertoi minulle kerran, että minulla on kuusi kuukautta elinaikaa. Osallistuin myöhemmin hänen hautajaisiinsa. Tulen kirjoittamaan teidän kaikkien muistokirjoitukset!” Richards lohkaisee toisessa twiitissä.

Richards pohti toki myös muitakin asioita kuten vain omaa terveyttään. Hän tuumaili muun muassa, että ”jos jokainen syntyisi kitara kädessään, maailmassa tehtäisiin paljon vähemmän itsemurhia.”