Varastettuja The 69 Eyesin keikkajulisteita löytyi hämmentävästä paikasta – Mitä yhtye sanoo?

HS uutisoi tänään Helsingin Alppiharjussa kolaroineesta autosta. Kolarihan ei vielä ole kovin erikoinen asia Helsingin kokoisessa kaupungissa, mutta asiaan liittyy hieman kummallisempiakin piirteitä.

Auton ikkunoihin oli nimittäin liimattu The 69 Eyesin keikkamainoksia, ja kolmessa eri ikkunassa ollut juliste osasi kertoa, että The 69 Eyes esiintyy Loviisassa 22. elokuuta. Helsingin Sanomat on kysynyt tapauksesta Loviisan-keikan järjestäjältä Kristian Vuojärveltä, mutta hän ei omien sanojensa mukaan tunne asiaa millään tavalla. ”Minulla ei ole mitään tietoa, miten julisteet ovat auton ikkunoihin päätyneet”, Vuojärvi sanoo.

Sen Vuojärvi pystyy kuitenkin kertomaan, että hänen yrityksensä Helsingin keskustaan pysäköidystä pakettiautosta oli äskettäin varastettu The 69 Eyesin mainosjulisteita ja muuta tavaraa.

Entä tietääkö yhtyeen solisti Jyrki69 mitään tästä kummallisesta tapahtumaketjusta?

– En. Sain itse asiassa juuri kuulla asiasta keikkamyyjältämme, ja aloin saman tien ihmetellä, että mikähän mätäkuun meininki tässä oikein on. ”Mustan Volkswagenin mysteeri” – sehän kuulostaa ihan Kolme etsivää -kamalta, solisti hymähtää.

– Siis miten ja miksi ihmeessä eri puolelta Helsinkiä varastetut The 69 Eyes -keikkajulisteet päätyvät Alppiharjuun ja kolaroidun ”gootti-Volkswagenin” ikkunoihin? Onhan tämä todella kummallista! No, täytyy ottaa tämä hyvänä ennusmerkkinä vaikkapa siitä, että keikkakalenterista alkaa taas löytyä merkintöjä!

The 69 Eyesin tulevat konsertit löytyvät täältä.