Video näyttää: Courtney Love yritti varoittaa naisnäyttelijöitä Harvey Weinsteinista jo vuonna 2005

Love sanoi kameroille jo vuonna 2005, ettei Weinsteinin bileisiin kannata mennä.

Courtney Love lavalla Detroitissa 2013.

Tässäpä mielenkiintoinen lisä elokuvamaailmaa ravistelevaan ahdisteluskandaaliin. Kun Hollywoodin likaisempi puoli paljastuu rytinällä ja naisnäyttelijä toisensa perään avautuu julkisesti kokemastaan seksuaalisesta häirinnästä, AV Club huomauttaa, että Courtney Love yritti jo yli vuosikymmen sitten varoittaa, että Harvey Weinsteinista kannattaa pysyä kaukana.

Julkaisu nostaa esille Twitterissä jaetun videon, jossa koomikko Natasha Leggero haastattelee Courtneyta ja kysyy, mitä neuvoja hän antaa kollegoilleen. Love näyttää epäröivän hetken, ennen kuin sanoo lopulta: ”Jos Harvey Weinstein kutsuu teidät yksityisbileisiin Four Seasonsiin, älkää lähtekö.”

Love itse ei ole kertonut kokeneensa ahdistelua, mutta sen sijaan hän twiittasi viikonloppuna joutuneensa Hollywoodin supertähtiä edustavan CAA-agenttitoimiston mustalle listalle esiintymisensä vuoksi.

Love esiintyi 1990-luvulla useissa suurissa elokuvaproduktioissa, kuten Jim Carreyn rinnalla Man on the Moonissa (1999) ja Woody Harrelsonin vastanäyttelijänä The People vs. Larry Flintissä (1996). Hän on nyt palannut kameroiden eteen ja nähdään seuraavaksi Justin Kellyn ohjaamassa draamassa JT LeRoy.