Vielä ehtii, mutta tiukkaa tekee – Ota haltuun Amorphisin juhlakiertue!

Amorphis on juhlinut loppuvuoden keikoillaan kymmenvuotiasta, loistavaa Eclipse-albumiaan. Solisti Tomi Joutsenen Amorphis-debyytistä löytyy enemmän tarinaa täältä.

Toiseksi viimeinen Eclipse-konsertti (ainakin Suomessa) soi Tampereen Pakkahuoneella perjantaina 30. joulukuuta. Tamperelaiset melodisen raskaan musiikin ystävät olivatkin ottaneet joukolla varaslähdön uuden vuoden juhlintaan, sillä Pakkahuoneen kookas sali suorastaan pullisteli yleisöpaljoudesta.

– Fanit tuntuvat pitävän Eclipseä tärkeänä levyjä. Se lämmittää kovasti, sillä albumihan on meille itsellemme erittäin rakas tapaus. Tomi tuli silloin bändiin ja koko homma lähti taas uuteen lentoon, kitaristi Esa Holopainen kertoo.

– Mikä hienointa, myös ne vähän harvemmin livenä aikaisemmin soitetut Eclipse-raidat vaikuttaisivat olevan porukalle varsin tuttuja. Pitkäsoitosta on siis tykätty kautta linjan.

Komeasti rullanneen Eclipse-osuuden jälkeen Amorphis soitti myös muita kappaleitaan. Niitä on toki luvassa myös Helsingin Virgin Oilissa uuden vuoden keikalla. Menkäähän mestoille – Amorphis on kivikovassa iskussa.

Tässä vielä parit tunnelmapalat Pakkahuoneelta.