”Jos vielä teemme jotain, haluan sen olevan jotain uutta” – Roger Taylor ei poissulje mahdollisuutta julkaista musiikkia Brian Mayn ja Adam Lambertin kanssa

Queen-rumpali kertoi Planet Rockin haastattelussa olevansa hyvin avoin ajatukselle, että hän tekisi ja julkaisisi kokonaan uutta musiikkia Brian Mayn kanssa. Viimeisin Taylorin ja Mayn Queen-nimellä julkaistu levy on vuonna 2008 tehty The Cosmos Rocks, jolla vokaaleista vastasi Paul Rodgers.

– Jos vielä teemme jotain tulevaisuudessa, haluan sen olevan jotain uutta. En tiedä kuinka uudelta se varsinaisesti lopulta tulisi kuulostamaan, mutta luulen, että jos minä ja Brian saamme aikaiseksi biisin tai pari ja ne tuntuvat hyvältä, julkaisemme ne, Taylor totesi.

– On hyvin mahdollista että niin tulee tapahtumaan, sillä nautimme soittamisesta. Olimme noin kuukausi sitten Kaukoidässä ja se oli ilmiömäistä. On hienoa nähdä, että Queenin musiikille on edelleen kysyntää.

Freddie Mercuryn isoissa saappaissa seisoo tällä hetkellä Adam Lambert, jota Taylor kehuu estoitta. On siis hyvin todennäköistä, että Lambert otetaan mukaan, jos Taylor ja May studioon päätyvät.

– Lambert on mahtava laulaja ja hieno mies. Camp-Elvis! Taylor nauraa.