Soundi välittää keikan koteihin: Viitasen Piian konserttia voit seurata kotisohvalta

Ulla Nikula

Lauantaina 21.3. klo 19 alkaen tarjolla Viitasen Piian keikka, joka takuulla tekee vaikutuksen myös internetin välityksellä seurattuna.

Koska keikalle elävän yleisön eteen ei ole menemistä, on ilahduttavan moni artisti tarjonnut faneilleen reaaliaikaisena streamattuja keikkoja. Soundikin ojentaa auttavan kätensä, ja yhdistää voimansa Espoon kulttuurikeskuksen kanssa. Lauantaina 21.3. klo 19 alkaa osoitteessa www.soundi.fi Viitasen Piian konsertti, joka streamataan suorana Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalista.

Viitasen Piian tumma ja dynaaminen folk on hurmannut jo neljän albumin verran, ja jos livekeikka on kokematta niin nyt on siihen erinomainen tilaisuus.

Viime vuoden syyskuussa ilmestynyt Meidän jälkeemme hiljaisuus -albumi vakuutti Soundinkin kriitikon: ”Laulujen sävykäs folk kasvattaa sävelet yhtenäiseksi tunnetilaksi, jonka Viitasen selkeäpiirteinen tulkinta tuo lähelle. Samalla liikkumasäde pysyy ihailtavan laajana. Osoittelemattoman rikkaasti sovitetut kappaleet hakeutuvat tämän tästä kauas alkupisteestä ilman pelkoa loimilankojen katkeamisesta.”

Viitasen Piia (soolo)
21.3. klo 19
Livestream Espoon kulttuurikeskuksen Louhisalista
Kesto n. 45 min
Osoitteessa: www.soundi.fi