Yle tuo helpotusta festarikeikkoja kaipaaville – Kesällä nähdään parhaita paloja mm. Ruisrockista, Pori Jazzeilta, Flow’sta ja Glastonburysta

Heinäkuussa nähdään festarikeikkoja muun muassa Billie Eilishilta, Ultra Bralta, Sielun Veljiltä, Jesse Markinilta ja The Curelta.
10.6.2020 10:08

Tänä kesänä ei päästä festivaaleista nauttimaan paikan päällä, mutta ihan ilman musiikkia ei sentään tarvitse neljän seinän sisällä kököttää. Yle Teema ja Yle TV2 järjestävät nimittäin Festariheinäkuun, jonka aikana esitetään todella runsaalla kädellä festarikeikkataltiointeja meiltä ja maailmalta.

Heinäkuun viikonloppuina palataan takaisin niin Ruisrockiin, Ankkarockiin, Flow’hun, Blockfestiin ja Provinssirockiin kuin myös Pori Jazzeille, Savonlinnan oopperajuhlille, WOMEXiin ja Kuhmon kamarimusiikkiin. Ulkomaalasfestareita teemaviikonlopuissa edustavat Glastonbury, Big Weekend ja Bregenzin oopperafestivaali.

Ohjelmistoon kuuluu keikkataltiointeja muun muassa Ultra Bralta (Ruisrock 2017), Almalta (Ruisrock 2019), Haloo Helsingiltä (Ruisrock 2014), J. Karjalaiselta (Ruisrock 2019), Tehosekoittimelta (Ankkarock 2004), The Curelta (Flow 2019), Jesse Markinilta (Flow 2019), Maustetytöiltä (Flow 2019) sekä Sielun Veljiltä, joilta nähdään harvinainen taltiointi Provinssirockista vuodelta 1986.

Ulkolaisfestareillla esiintyvien artistien joukkoon kuuluvat puolestaan muun muassa Billie Eilish, The Chemical Brothers, Johnny Marr, Years And Years, Mumford And Sons, Charli XCX, Ellie Goulding ja The Killers.

Koko Ylen Festariheinäkuun ohjelmiston ja aikataulut löydät täältä.

Lisää luettavaa