Yllättävä väite: Slash oli vähällä liittyä Guns N’ Rosesin jälkeen todella erilaiseen jättiyhtyeeseen

Sarjassamme kutkuttavia ”entä jos” -skenaarioita. Ultimate Guitar -sivusto raportoi podcastista, jossa The Stone Rosesin kitaristina hetken aikaa toiminut Aziz Ibrahim mainitsi brittisuuruuden harkinneen yhteistyötä Guns N’ Roses -ikonin kanssa.

Vuosi 1996 oli sekä Guns N’ Rosesissa että Stone Rosesissa myrskyisää aikaa. Ensin John Squire ilmoitti aprillipäivänä eroavansa Stone Rosesista musiikillisten ja henkilökohtaisten erimielisyyksien vuoksi. Lokakuussa Slash puolestaan sai tarpeekseen GNR:n sotkuista ja jätti kokoonpanon. Nyt Ibrahim väittää, että Guns N’ Rosesin jälkeen Slash olisi ollut kiinnostunut paikasta Stone Rosesin riveissä.

”Slash tarjoutui soittamaan. Bändissä oli paljon katkeruutta ja vihaa ja sellaista, ja kenties muut jäsenet halusivat ärsyttää Johnia, joten he ajattelivat, että hommataanpa hänen tilalleen yksi kaikkien aikojen rock-ikoneista”, Ibrahim kertoo Stageleft Podcastissa.

”Sitten joku bändistä sanoi jotain siihen tyyliin, että emme kai me ala työskennellä sellaisen tyypin kanssa, joka pukeutuu nahkahousuihin, emmehän?”

Kuulostaa sikäli melko älyttömältä väitteeltä, että Slashia ei osaa kuvitella hetkeäkään Stone Rosesin kappaleiden tulkitsijaksi. Olisipahan ollut ainakin jotain aivan erilaista GNR:n verrattuna. Kukaties saamme kuulla asiasta vielä joskus Slashinkin version?