Jonneja ja tähtiloistetta – viikon 5 Parasta juuri nyt -listalla kirkas kattaus kotimaista osaamista

Toinen toistaan sutjakammilla kipaleillaan edustavat muiden muassa Pimeys, Samae Koskinen, Kaunis Kuolematon, Pykäri ja Norma John.
2.2.2017 18:06

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Taas puhaltavat Parasta juuri nyt:illä voimalliset ja monenkirjavat tuulet.

Tuoreilla lauluillaan paatin paremmalla puolen patsastelevat kaikki seuraavat artistit ja yhtyeet: Pimeys, Samae Koskinen, Blackfield, Man With A Mission, Block Buster, Haloo Helsinki!, Japandroids, Pallbearer, Ikinä, Kaunis Kuolematon, Apina ja Billy Talent.

Niin kuin tässä ei olisi riittämiin, länäsimme kyytiin vielä Irene Caran Famea (1980) versioivan Ville Leinosen, vantterassa kansainvälisessä nosteessa olevan Rag’n’Bone Manin sekä Suomen vuoden 2017 UMK-edustajaksi viime lauantaina äänestetyn Norma Johnin.

Yksi kiinnostavimmista nousijoista on Regina-yhtyeen ja niin ikään sittemmin edesmenneen Ruger ”Regina Hauer” Hauerink soundin takaa tunnettava Mikko Pykäri, jonka yhdessä Mion kanssa julkaisema biisiuutuus tottelee nimeä Run. Pyysimme tätä nykyä pelkällä sukunimellään operoivaa Pykäriä kommentoimaan raitaa.

En viihdy kuntosalilla, joten yllätyin kun tajusin, miten hyvin tämä saattaisi toimia stepperin kanssa, mies totesi.

Ok! Saisikos vielä terkkuja Parasta juuri nyt -katsauksia seuraaville lukijoillemme?

Rokataan rankasti!

Näin. Tehkää siis hyvin:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 5/2017)

Parasta juuri nyt -listan löydät myös YouTubesta ja Deezeristä.

Lisää luettavaa