Kuvagalleria: Stam1na ja Mokoma iskeytyivät vasten tallinnalaisen yleisön naamavärkkiä

Vielä kerran Tallin Music Week! Maaliskuun lopussa julkaistiin Soundin sivuilla Antti Kokkosen reportaasi 28.3.–3.4. juhlitusta Tallinnan musiikkitapahtumasta, jossa myös Stam1na ja Mokoma esittelivät kykyjään paikalliselle yleisölle ja kaikenmoisille musiikkialan tyypeille.

”Tallinnan-keikan merkittävyyteen vastaan poliittisesti korrektisti jokaisen keikan olevan tärkeä. Tapahtuma on ilmeisesti joku alan kerma(perseide)n kokoontumisajo, joten eihän sitä ikinä tiedä, mitä tapahtuu, kun joku meitä parempi, kauniimpi ja rikkaampi vaikutusvaltainen ihmishirviö näkee keikkamme”, pohdiskeli Stam1nan Kai-Pekka Kangasmäki keikan yhteydessä Kokkoselle. Lue koko juttu tästä.

Nyt paikan päältä saadaan näytille vielä parit valokuvat, kun hra Kokkonen sai kameransa kotopuolessa tyhjennetyksi. Katso siis alta, miltä Sakara-yhtyeiden show etelänaapurissa näytti. Stam1na, Mokoma ja Diablo valmistautuvat paraikaa Suomessa jäähallikiertueeseensa, johon siihenkin palaamme lähiaikoina.

Mokoman Kuisma Aalto kommentoi Tallinnan-reissua seuraavasti: ”Olipa mukava maailmankiertue! Keväinen Tallinna hemmotteli erinomaisella terassikelillä, ja keikalla yleisö hemmotteli lämpimällä vastaanotolla. Lähdemme uudestaan heti, kun kutsu käy.”