Kuin kevät olisi jo vierellä – Perjantaibiisinä Antti Pouta: Maaliskuu

"Musiikin voima on suuri. Se voi olla koti, paras kaveri ja muuri."

Antti Pouta. Kuva: Anni Kössi

Soundi.fi:n Perjantaibiisi-sarjassa nostetaan kerran viikossa esiin yksi ajankohtainen kotimainen kappale. Tänään hypätään harmain aikain yli suoraan Maaliskuuhun.

Antti Pouta tuo Pariisin Kevään riveistäkin tuttu hattupäinen herrasmies on saattanut keskuuteemme uuden singlekappaleen, joka tottelee nimeä Maaliskuu. Artisti kertoo tänään Perjantaibiisinä kuunneltavan laulunsa sanomasta seuraavaa:

Toiset rakastaa maaliskuuta. Sitä, kun valon määrä kasvaa ja kevät on jo vierellä. Sitä vuosittaista lupausta kenties jostain paremmasta. Toisille maaliskuun ääripäät on musertavia. Ei silloin, eikä milloinkaan tee hyvää kenellekään olla liikaa yksinään.

Maaliskuu on yksi jo pari muutakin soolokappaletta julkaisemaan ehtineen Poudan vanhimmista biiseistä.

Lopullinen teksti syntyi vasta tavatessani miehen, joka halusi vain kuunnella musiikkia. Musiikin voima on suuri. Se voi olla koti, paras kaveri ja muuri, mies lausuu.

Perjantaibiisi Antti Pouta: Maaliskuu

Ja jokos sitä Antti Pouta -liveäkin kohta?

Tavoitteena on luoda tinkimätön levynjulkaisukeikka tulevana talvena, ja päästä sen tiimoilta useammallekin paikkakunnalle esiintymään. Se olisi upeeta.

Mikäli pidät hyvästä musiikista noin ylipäätään, kannattaa seurata myös viikoittain päivittyvää Parasta juuri nyt -soittolistaamme: