Suora lähetys: heittäydy mukaan Oliverin intiimin levynjulkaisukonsertin pyörteisiin

Ajat ovat kovat, mutta Soundilla on ilo olla mukana tuomassa valonpilkahduksia pimeyteen elävän musiikin voimin. Lauantaina 28.11. klo 21.00 alkaen juuri uuden Onni on vaikea vieras -ep:n julkaissut poprock-kvartetti Oliver toimittaa tuossa yläpuolella näkyvässä streamissa (klikkaa tähän, mikäli toistossa esiintyy ongelmia), joka lähetetään suorana yhtyeen ”kaikkein pyhimmästä”, eli treenikämpän syövereistä.

Orkesteri esittää paitsi uutuus-ep:nsä kokonaisuudessaan myös liudan vanhoja kappaleita. Tarjolla on musiikin ohella rentoa jutustelua, kysymyksiä ja vastauksia sekä ep:n tekoprosessin läpikäyntiä. Lisäksi ohjelmistoon kuuluu vierailijoita ja toivebiisiosio.

Kitaroiden surinan ystävien kiinnostusta keikkaa kohtaan lisännee tieto siitä, että yhtye on palannut uutuudellaan takaisin rockimpaan suuntaan tuottaja Tuomas Kokon johdolla. Yksi osoitus siitä onkin sävellettyjen kitarasoolojen nostaminen isompaan rooliin.

”Yhtyeemme soolokitaristi Peter Miinala ansaitsee erityisen hatunnoston sooloistaan ja riffeistään. Peterillä oli studioon mennessä jokaiseen biisiin aivan törkeän kovat jutut mietittynä ja soolot sävellettynä. Aivan siis maailmanluokan meininkiä. Oltiin kaikki studiossa monttu auki, että mitä täällä oikein tapahtuu?! Peterin soolot on täynnä niin suurta latausta, että meinaa itku tulla tätä kirjoittaessakin. Kitarasooloja pidetään nykypäivän populaarisessa kuvastossa jotenkin vaikeina, mutta ei kohta muuten enää pidetä. Me ollaan se bändi, joka tuo kitarasoolot takaisin”, Oliverin laulaja-kitaristi Jari Väyliö julistaa.

Tapahtuma on toteutettu yhteistyössä Dex Viihde Oy:n ja Rocktalo Booking & Managementin kanssa.