ANTI-FLAG: A New Kind Of Army

ANTI-FLAG
A New Kind Of Army
Go-Kart

Bändin naiivista nimestä, soittajien liimanhaistelija-punkkareita muistuttavasta ulkonäöstä eikä varsinkaan levyn äänitystietojen "Richardin kellarissa ja Chrisin keittiössä" päätellen heti uskoisi, että nämä neljä pittsburgilais-veijaria kajauttavat ilmoille näinkin kirkassoundista, jouheasti kulkevaa sekä mieleen ja varpaisiin positiivisesti tarttuvaa enkkupunkkia.
Vihiä uudesta kuumasta nimestä punk-markkinoilla saatiin jo mainiolla Incompatible #2 -kokiksella, missä Anti-Flagilta kuultiin tässäkin läsnäoleva, kerrassaan loistavan kuorohoilauksen sekä perusriffin omaava Tearing Everyone Down. Ja lähes samantasoisia rallatuksia ovat vaikkapa hilpeä What You Don´t Know, ska-vaikutteinen That´s Youth ja nopeampi kaahaus Right On.
Poikamaisen tuoreesti ääntelevän Justin Sanen sanoitukset ottavat tiukasti kantaa paremman maailman puolesta. Vaikka näissä "työväen luokan asiaa ajavissa" lyriikoissa muutama latteuskin on joukossa, niin silti on väliin mukava lukea kunnon julistusta eikä aina vain samaa angstisen Taiteilijan sanallisen nokkeluutensa kaapuun kietomaa egopullistelua.