BLINK-182: Enema Of The State

BLINK-182
Enema Of The State
MCA

Kotimaassaan Amerikan Yhdysvalloissa pornosta ja kakkahuumorista innostuneen Blink 182:n käsillä olevaa kakkosalbumia on myyty kuin maapähkinävoita ja heti alusta asti on selvää, että kolmikosta löytyy voimalaitoksellisen verran enemmän energiaa kuin koko maan pahasti kehäraakkiutuneesta punk-popscenestä yhteensä. Ja kun siinä punk-popsopassa on enemmän ainesosia sieltä jälkimmäiseltä puolelta, ei sukseeta tarvitse sen suuremmin ihmetellä.
Huolestuneille kuitenkin tiedoksi, että särmää ja nopsia tempoja Enema Of The Statelta löytyy takuuvarmasti. Ja mikä tärkeintä, mielellään pelkissä kalsareissa poseeraavista parikymppisistä Tomista, Markista ja Travisista voi uskoa, että Green Dayn sen omilla aseilla 6-0 pieksevässä What´s My Age Again -sinkkuhitissä esitellyt myöhäispuberteettiset ongelmat ovat hyvinkin akuutteja. Mikä neuvoksi, kun vielä 23-vuotiaana pilapuhelut sujuvat paremmin kuin kommunikaatio vastakkaisen sukupuolen kanssa?
Valitettavasti vain Blink 182:n, kuten kaikkien muidenkin hedelmänmakuisten purkkapunkbändien rytyytys on helposti itseään kuluttavaa ja kertakäyttömäistä. Sen vuoksi sitä kannattaakin nauttia maksimimäärä ennen yliannostusta.