MELROSE: Got It Made

MELROSE
Got It Made
Sony

Yli 30 vuotta melskannut Melrose on harvasta levyttämisurastaan huolimatta ollut hieman yksioikoinen, mutta ainakin livenä tiukka ja kova rock-trio. Melrose yllättää 12 vuoden levytystauon jälkeen pukkaamalla uuden jytälevyn, joka vetää mielestäni vertoja bändin kolmelle ensimmäiselle huippulätylle ja on selvästi parempi kuin erään texasilaisen partatrion uusin väsynyt esitys.

Yksikään biiseistä ei ole täydellinen mestariteos, mutta kaikki ovat silti helvetin hyviä. Yhtään turhaa täytepalaa ei ole. Mieleeni tulvii äklöjä adjektiivejä: svengaava, haikea, romanttinen, toffeinen ja sävykäs. Suosikkini ovat Come What May ja Drama Queen, joiden tuoreet pop-sävyt yllättävät.

Basisti Roger on juuri oikea hemmo tällaiseen jytään ja rumpali Jami on hieman kolhosta tyylistään huolimatta sopivan tarkka ja vankka. Kitaristi-laulaja Tokela väitti muinoin Soundissa, ettei ole kummoinen soittaja, mutta mies puhuu skeidaa. Tokela on erinomainen laulaja-biisintekijä, hyvä rouhea kieliä katkova kitaristi sekä niin pirun komea, että itse asiassa hänen menestyksensä tulisi estää!

Kitaroita olisi voinut hieman korostaa miksauksessa, mutta tämä levy on silti alkuvuoden 2015 Viagra, joka saa kuolleetkin svengaamaan. ZZ Top sucks!