TOM JONES: Reload

TOM JONES
Reload
Gut

59-vuotiaan Walesin Tiikerin manageri tai joku muu pop-musiikin suhteen täysin välinpitämätön tollo on saanut uskoteltua Tompalle, että 17 dueton levyttäminen on kova juttu. Mukaan on houkuteltu niin näennäisen trendikkäitä poppareita (The Cardigans, Robbie Williams, James Dean Bradfield, Portishead) kuin levy-yhtiön puhelinvaihteen suosikkiartistejakin (Barenaked Ladies, Simply Red, Zucchero) ja kuten arvata saattaa, homma ei svengaa eikä hengitä hetkeäkään. Kun Reloadin on käynyt läpi kaksi kertaa, niin levyllä ei ole mitään löydettävää.
Robbie Williamsin kanssa versioidaan tietenkin Are You Gonna Go My Way? ja Chrissie Hynden kera Lust For Life. James Dean Bradfieldin kanssa rokataan roimasti ja The Divine Comedyn kanssa tunnelmoidaan tippa linssissä. Ja kun Tomppa ja Zucchero päästetään versioimaan Fine Young Cannibalsin She Drives Me Crazya, niin tulos on yhtä irvokas kuin, jos Kirka tai Hector laitettaisiin Sueden Trashin kimppuun. "Tomppa ei todellakaan ole jäänyt kailottamaan Delilahia", kerrotaan levyn lehdistötiedotteessa. Ehkä niin olisi kuitenkin ollut parempi.
Viihdetaiteilijan tehtävä on viihdyttää. Tämä levy ei sitä tee. Reloadilla Tom Jones ei karju kuin kissapeto, vaan mylvii kuin lihakarja.